ΠΑΡΑΓΩΓΗ PRODUCTION HERSTELLUNG ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ TRACKING


ΚΑΜΟΥΤ , KHORASAN , triticum turanicum , 100% ελληνικής παραγωγής

Δωρεάν Καλλιέργεια (σπόρος) Κεφίρ (Kefir)

Bαλσαμόλαδο ή Σπαθόλαδο , 50ml

Βότανα

Μέλι

Θρεψίνη

Φρέσκια ΓΥΡΗ Μελισσών , Εντελώς Νωπή , 100 % Ελληνική Aνεπεξέργαστη (Πληροφορίες μόνο στα 500g)

Melifera Face Body Creme , ''Βασιλική'' Κηραλοιφή

Πρόπολη

Βασιλικός πολτός 100% Ελληνικός,Νωπός

Παστέλι μόνο με μέλι , χωρίς ζάχαρη

Ελαιόλαδο

Ζυμαρικά

Σαπούνι

Σταφυλομέλι (Πετιμέζι) , αθέρμαστο (μόνο στούς 40 C) , 350g

Προϊόντα > Φρέσκια ΓΥΡΗ Μελισσών , Εντελώς Νωπή , 100 % Ελληνική Aνεπεξέργαστη (Πληροφορίες μόνο στα 500g)


ΓΥΡΗ ΜΕΛΙΣΣΩΝ ΦΡΕΣΚΙΑ 100% Νωπή και Ελληνική , 1Kg , τηλ 697 28 28 629 ( Q ) , 698 39 19 602 ( Cosmote whats up ) fb soulis oikonomou e-mail:soulis1972@hotmail.com

Αθανάσιος Οικονόμου Παραγωγός 697 28 28 629 ( Q ) , 698 39 19 602 ( Cosmote whats up )
facebook - soulis oikonomou , viber 697 28 28 629
www.healthy-products.gr , e-mail:soulis1972@hotmail.com

ΓΥΡΗ ΜΕΛΙΣΣΩΝ ΦΡΕΣΚΙΑ 100% Νωπή και Ελληνική , Περιοχή Καλόγριας Αχαϊας
(Δεν προέρχεται από μονοκαλλιέργεια αλλά από ποικίλη ανθοφορία τουλάχιστον 50 ανοιξιάτικων λουλουδιών )
Βλέπε στο τέλος ενδεικτικό κατάλογο λουλουδιών (προέλευση γυρεόκοκκων)

Φρέσκια γύρη ή νωπή γύρη σημαίνει ότι

μόλις ο μελισσοκόμος τη συλλέγει κάθε απόγευμα από τα μελίσσια την αποθηκεύει

ΑΜΕΣΩΣ στην ΚΑΤΑΨΥΞΗ
(μέσα σε 100% βαμβακερές σακκούλες)

έτσι ώστε να μη χάσει κανένα από τα 100 και πλέον πολύτιμα ΕΝΖΥΜΑ
τα οποία δρούν σαν μία ΒΟΜΒΑ ζωντάνιας,νεότητας και μακροζωϊας για τον ανθρώπινο οργανισμό.Η διάθεση της στους καταναλωτές πρέπει να γίνεται μετά από παραμονή τουλάχιστον 48 ωρών στην κατάψυξη, έτσι ώστε να σταθεροποιείται το ενζυμικό περιβάλλον , να απενεργοποιούνται όσο το δυνατόν περισσότερο οι αλλεργιογόνοι παράγοντες και να θανατώνονται οι τυχον μικροοργανισμοί.

Από του Ευαγγελισμού και μετά , ευαγγελίζεται και ολόκληρη η φύση
το πιο κορυφαίο και ανώτερο προϊόν που μπορεί να παράξει.
Από περίπου 25 Μάρτη μέχρι 25 Μάη καθε μέρα το απόγευμα μαζεύω τη γύρη από τα μελίσσια και τη βάζω κατευθείαν κατάψυξη για να διατηρηθεί μαλακιά και νωπή.
Όταν θα παραγγείλετε και η αποστολή θα διαρκέσει 24-48 ώρες το πολύ , εκτός κατάψυξης, θα ξεκινήσει σταδιακά λόγω απόψυξης η λεγόμενη " οξυγαλακτική ζύμωση " , κατά τη διάρκεια της οποίας "καίγονται" τα σάκχαρα της γύρης και παράγονται φυσικές αντιβιοτικές ουσίες που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα και ευεργετούν τον οργανισμό με παρόμοιο τρόπο όπως το κεφίρ , το γιαούρτι κ.α.
Αν όμως μείνει ακόμα περισσότερο εκτός κατάψυξης θα αρχίσουν να μειώνονται δραματικά τα ένζυμα , και θα αρχίσει σιγά σιγά να ξινίζει , όπως ακριβώς και το κεφίρ ή το γιαούρτι (ρίχνουμε το γάλα στη μαγια του κεφίρ και το αφήνουμε 24 ώρες περίπου μεχρι να ολοκληρωθεί η οξυγαλακτική ζύμωση , δηλ. τα ζάχαρα του γάλακτος,η λακτόζη , μετατρέπονται σε γαλακτικό οξύ και στη συνέχεια το βάζουμε ψυγείο).
Αν λοιπόν ο μελισσοκόμος π.χ. μαζέψει τη γύρη κάθε 2η μέρα από το μελίσσι η την απλώσει μερικές μέρες για να στεγνώσει , τότε με τη μεταφορά θα μειωθεί σημαντικά η ποιότητά της.

Όταν οι μέλισσες συλλέγουν γύρη ή νέκταρ από καλλιέργειες που έχουν ραντιστεί με φυτοφάρμακα , πεθαίνουν πριν ακόμα εισέλθουν στην κυψέλη.
Τέτοια ατυχήματα έχουν αναφερθεί σε μονοκαλλιέργειες ,στα βαμβάκια,στις πορτοκαλιές κ.α. όπου έχουν καταστραφεί ολόκληρα μελισσοσμήνη.

Στη Γερμανική βιβλιογραφία αναφέρεται πείραμα στη βιομηχανική περιοχή του Ντίσελντορφ ( από τις πιο μολυσμένες περιοχές της Ευρώπης) όπου τοποθέτησαν μελισσοσμήνη.Παραδόξως η επιβάρυνση στα προιόντα των μελισσών ήταν μηδαμινή.


ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ - ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ
Η νωπή γύρη διατηρεί αναλλοίωτα όλα τα πολύτιμα συστατικά της μόνο στην κατάψυξη (τα βάζα δε σπάνε στην κατάψυξη), μέσα στην οποία μπορεί να καταναλωθεί και ύστερα από ένα χρόνο.
Η ημιαποξηραμένη (που συντηρείται στο ψυγείο) και η αποξηραμένη γύρη (η οποία δε χρειάζεται ψυγείο) είναι λόγω της απουσίας των ενζύμων καθώς και άλλων πολύτιμων συστατικών , μικρότερης βιολογικής και θρεπτικής αξίας.
Η κατανάλωση της γύρης δεν ενδείκνυται γιά άτομα πού εκδηλώνουν ισχυρές αλλεργικές εκδηλώσεις στο προιόν αυτό.
Ενώ αντίθετα βοηθάει να ξεπεραστούν ασθενείς αλλεργικές εκδηλώσεις από διάφορες άλλες αιτίες όπως π.χ. αλλεργική ρινίτιδα.
Η διατήρηση μιάς καλής φυσικής σωματικής και πνευματικής κατάστασης , επιβάλλει την ημερήσια κατανάλωση επαρκούς ποσότητας γύρης , λόγω της υποβαθμισμένης διατροφής του σημερινού ανθρώπου.
«Αν θέλετε να ζήσετε και να γεράσετε αξιοπρεπώς τρώτε κάθε μέρα γύρη»
Ελάχιστη ημερήσια κατανάλωση:
4 κουταλάκια του γλυκού
Συνιστάται να καταναλώνεται αναμεμιγμένη σε μισό ποτήρι χυμού ή νερού.
Όταν καταναλώνετε με άδειο στομάχι πριν το φαγητό επιταχύνει τις καύσεις και χάνουμε βάρος καίγοντας περιττά λίπη.
Ενώ όταν καταναλώνετε μετά το φαγητό αυξάνει τη μυϊκή μάζα του σώματος.Γι αυτό αποτελεί το άριστο φυσικό συμπλήρωμα διατροφής για τους αθλητές.
Ξεκινάτε με ένα κουταλάκι την πρώτη μέρα , τη δεύτερη με 2 κουταλάκια κλπ
Συνιστώμενη δόση : 3 κουταλάκια το πρωί και 3 το μεσημέρι
Αθανάσιος Οικονόμου Παραγωγός 6972828629,2693023949
www.healthy-products.gr , e-mail:soulis4869@yahoo.gr

ΓΥΡΗ ΜΕΛΙΣΣΩΝ Συσκευασία 500γρ
(Νωπή, όχι αποξηραμένη)

Η γύρη είναι το σπερματοζωάριο των λουλουδιών.

To γενετικό υλικό ( DNA ) της ελληνικής φύσης , της αρχαίας Ελλάδας !!!

Δηλαδή " ΓΥΡΗ=ΖΩΗ "

Συλλέγεται από τις μέλισσες και είναι η πρωτεϊνούχος τροφή τους. Παράλληλα είναι και το καλύτερο φυσικό συμπλήρωμα διατροφής για τον άνθρωπο. Είναι η πλουσιότερη φυσική τροφή σε πρωτεΐνες, βιταμίνες, αμινοξέα, φυσικές ορμόνες, ένζυμα, αυξητικές ουσίες, φυσικά αντιβιοτικά, μεταλλικά και ανόργανα στοιχεία και άλλα χρήσιμα συστατικά για τη διατροφή μας.
Μέχρι τη δεκαετία του 70 όλοι οι αθλητές στους ολυμπιακούς αγώνες χρησιμοποιούσαν τη γύρη ώς φυσικό "αναβολικό" , καθώς ρίχνει σε σημαντικό βαθμό τους παλμούς της καρδιάς και έτσι αυξάνεται η αντοχή του αθλητή.
Περιέχει ποσοστιαία 5 φορές περισσότερες πρωτεΐνες και 7,5 φορές περισσότερο σίδηρο από το μοσχαρίσιο κρέας, έχει μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε ασβέστιο από όλες τις τροφές, έχει 20 φορές περισσότερη καροτίνη από το καρότο και αρκετές φορές περισσότερη βιταμίνη Α από ότι έχει το λάχανο


Τιμή: 24€ Παραγγελίαcreated by: 1024